RouwverwerkingVoor wie:
Voor iedereen die met rouw te maken heeft en die hierbij professioneel begeleid wil worden. Voor mensen die bezig zijn met het proces van afscheid nemen van een dierbare na overlijden. Maar het kan ook gaan om een verandering in de situatie door echtscheiding, verlies van een baan, verhuizing of anderszins. Ook bijvoorbeeld het verlies van een lichaamsdeel kan rouw tot gevolg hebben.

Wat is het beoogde effect:
Een rouwproces kan worden begeleid via VoetreflexPlus™, Tuina Massage, oefeningen en gesprekken. Er wordt uitgegaan van de drie-eenheid van lichaam, emotie en geest. Door het lichaam via drukpunten te activeren worden ook de emotie en geest gestimuleerd. Door deze verbindingen kunnen vastgezette en geblokkeerde gevoelens weer gaan stromen. Je gaat het gemis en verdriet doorleven en hierdoor kun je jezelf aanpassen aan de nieuwe situatie. Je hebt afscheid genomen en leert weer opnieuw houden van het leven en de mensen. In dit rouwproces komen verschillende fasen aan de orde: oorzaak, schuldgevoel en lichamelijke  klachten.

Duur van een consult:
Elk consult duurt een uur. Een eenmalige behandeling ter kennismaking is mogelijk. Een rouwproces begeleiden maakt meerdere sessies noodzakelijk.